Τα Liquid Life

… και τα επιστημονικά αποδεδειγμένα οφέλη τους

Διατροφή και αντιγήρανση

Σημαντικές επιστημονικές μελέτες έχουν τεκμηριώσει τον αντίκτυπο της διατροφής στην υγεία του δέρματος. Με την υγιεινή διατροφή, μπορεί να αποκατασταθεί η ομοιόσταση των μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών συστατικών και να υποστηριχθεί η φυσιολογία των κυττάρων και των ιστών στο δέρμα. Τα θρεπτικά μικροσυστατικά των Liquid Life αποκαθιστούν την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος, μειώνοντας ορατά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Παράλληλα, ενεργοποιούν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, υαλουρονικού οξέος και ελαστίνης, με σημαντικά οφέλη για την όψη και την υγεία του δέρματος.

Πεπτίδια κολλαγόνου

Τα Liquid Life περιέχουν πεπτίδια κολλαγόνου που απορροφώνται εύκολα από τον ανθρώπινο οργανισμό. Επιπλέον, δρουν ως δομικά στοιχεία για την ανανέωση των ιστών του σώματος όπως το δέρμα, τα οστά και οι αρθρώσεις και διατηρούνται εκεί για διάστημα έως δύο εβδομάδων.

Ενεργές συνθέσεις

Τα συστατικά του Liquid Life είναι συμβατά μεταξύ τους και συνεργούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αξιοσημείωτο είναι ότι το κάθε συστατικό επιδρά σε πολλαπλά επίπεδα, αυξάνοντας τα συνολικά οφέλη για το δέρμα και τον οργανισμό

98% βιοδιαθεσιμότητα και πλήρης απορρόφηση

Βάσει επιστημονικών μελετών, το 98% των θρεπτικών μικροσυστατικών των Liquid Life αξιοποιείται από τον ανθρώπινο οργανισμό. Η απορρόφηση τους σε ποσοστό έως 90% πραγματοποιείται στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα από τη λήψη τους, ενώ σε χρόνο 3 λεπτών έχει ολοκληρωθεί η απορρόφηση. Τα αποτελέσματα από τη λήψη του Liquid Life γίνονται σύντομα ορατά.

Έως 100% κάλυψη των αναγκών του οργανισμού για βιταμίνες και μέταλλα

Τα Liquid Life καλύπτουν έως και το 100% της τιμής αναφοράς θρεπτικής ουσίας (NRV) των βιταμινών και μετάλλων που περιέχουν, βάσει των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων. Επισημαίνεται, ωστόσο, ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια πλήρη και ισορροπημένη διατροφή.

Υπεροχή έναντι των διατροφοφαρμάκων σε κάψουλα

Μία δόση Liquid Life περιέχει θρεπτικά μικροσυστατικά που αντιστοιχούν σε 20 κάψουλες, καθώς η υγρή του σύσταση προσφέρει μακράν καλύτερη απορροφησιμότητα. Αντίθετα, κατά τη λήψη κάψουλας ή χαπιού, ο οργανισμός αργεί να απορροφήσει τα συστατικά, καθώς πρέπει πρώτα να τα διασπάσει. Επιπλέον, ολοκληρώνεται η απορρόφηση εώς του 53% των συστατικών τους σε διάστημα 20-30 λεπτών.

Πρόσβαση

Παλαιό Φάληρο Αγίου Αλέξανδρου 65
175 61

Επικοινωνία


© 2021 phformula All rights reserved
Κατασκευή ιστοσελίδων Web Builders